Begrenset kapasitet på våre scener

Fra 25. mars kan vi spille for 20 publikummere på våre scener
26.03.2021
shdirdal 4dt8345
Før påske gjorde Bent Høie og co alvor av advarselen om å bruke hammeren dersom smitten i landet ikke sank.
Ettersom landet står overfor en ny smittebølge dro de frem slegga og innførte nye strenge nasjonale tiltak, som får konsekvenser for Rogaland Teaters publikum. Tiltakene skulle i utgangspunktet vare til 12. april, men søndag kveld opplyste helseministeren at tiltakene forlenges til og med 14. april.

Med utgangspunkt i de nye skjerpede anbefalingene og reglene kan vi nå spille for kun 20 publikummere på Hovedscenen. Men spille skal vi! Vi står overfor et veldig vanskelig regnestykke ettersom det er utsolgte hus på alle Våken drøm forestillingene frem til og med 14. april. Derfor blir fasiten dessverre å kansellere alle billetter. Men vi legger ut 20 billetter i salg pr forestilling, og da gjelder det om å være raskere enn sin egen skygge, for her er det første mann/kvinne til mølla. Alle som har billetter vil bli kontaktet.

I disse tider er det vanskelig å sette to streker under svaret pga det skiftende smittetrykket og vi vet av erfaring at det på kort varsel kan komme nye regler, påbud, anbefalinger og tiltak. Vi vet også at dette føles utmattende og vi er skikkelig lei oss for at avlysningene rammet deg denne gang, men vi håper at du nok en gang kan bære over med oss i denne koronaperioden!

Som et ørlite plaster på såret får du spillelisten til Våken drøm, som du kan ha på øret i påsken. 

Spilleliste Våken drøm

 

 


 
Hjem / Arkiv