DET ER I SAMSPILLET MAGIEN OPPSTÅR

Hove West er ny sponsor
22.08.2018
bj%c3%b8rn-og-eirik-hove
Vi har fått et nytt, avansert lydanlegg på Hovedscenen og våre gode venner i Hove West har jobbet hele sommeren med å installere skikkelig god lyd til vårt kjære publikum!
Vi er også veldig stolte over å meddele at Hove West er vår nye sponsor, og vi ser frem til et samspill der magi oppstår!

Om Hove West
I 2015 fusjonerte Hove Lysdesign og West Audio. Navnet det da ble naturlig å ta var Hove West. Våre 2 datterselskap, AV System og Scene ble også med i fusjonen.
Vi har etter dette blitt et av Norges ledende selskap innen utleie, samt prosjektering, salg og installasjon av sceneteknisk utstyr. Vi kan nå levere totalproduksjoner bestående av både lydutstyr, lysutstyr, AV utstyr, sceneutstyr og scenetekstiler. Dette gjelder både for utleie og for salg/installasjon. Vi er i dag 28 ansatte med høy faglig kompetanse. I tillegg har vi knyttet til oss en rekke dyktige frilansere.
Siden de fusjonerte selskapenes start i 1983 har vi vært med den spennende utviklingen det har vært innen våre fagfelt de siste 30 årene, og vi gleder oss til fortsettelsen!

 
 
Hjem / Arkiv