Fyll på Dramakortet – så lader du deg selv resten av året.

Prisen på teaterbilletter har ikke steget de siste to årene. Men på lik linje med matvareprisene må også prisen på åndelig føde justeres – dessverre - og derfor blir den en liten økning i billettprisen fra nyttår. Det betyr også at Dramakortet vil få en liten justering i pris - for første gang siden vi lanserte kortet i 2016.
18.09.2019
27x16-h2019 ny pris2
Fra 1. oktober 2019 koster Dramakortet kr 1300,-. Går du en gang i teater i løpet av året, koster det da

1300,- for hver gang. Går du to ganger i løpet av et år, koster det 650,-, men går du tre ganger, så skjer det noe. For prisen av tre billetter, får du nemlig ditt eget Dramakort. Går du fire ganger, så skjer det enda mer, da koster det nemlig 325,- Ikke så mye å spare tenker du kanskje. Men billigere enn om du skulle kjøpt billettene en og en.

Så hva er poenget?

Jo, går du 15 ganger – og får med deg alle stykkene vi setter opp i løpet av et år – koster det 87 kroner pr forestilling, og da er alle opplevelser og inntrykk inkludert. Rogaland Teater setter opp minst 500 forestillinger i løpet av et år. Vi sier ikke at du skal gå på alle, men dersom du gjør det, koster hver eneste forestilling kr 2,60,-.

I høst kan du f.eks se Scener fra et ekteskap til kr 130,- (forutsetter at du har du har sett ni forestillinger før)
Mens en time hos parterapeuten koster 1300 kr i gjennomsnitt.

Dramakortet på Rogaland Teater
- fortsatt så billig at du burde gå hver dag!








 
Hjem / Arkiv