God sommer!

Sommerferien er den korteste av alle evigheter – så nyt den i fulle åndedrag!
18.06.2020
250
Det har vært en noe annerledes vår. En vår preget av hårvask på vent, nyheter døgnet rundt og tvilsomme eksperter. Av hjemmekontor og digitale møter med dresskoden «business on top, camping on the bottom», der kanskje noen og enhver har tråkket i den digitale salaten.. Av hjemmeskole i underbuksa og et stuebord som flyter – men du verden som man har fått gjenoppfrisket matematikken! Og ikke minst av koronafrie timer med meningsløs underholdning.  
 
Jo da, vi har tatt en for laget, solidaritet i koronaens tid og det skulle bare mangle!
 
Heldigvis begynner ting tross alt å gå bedre og nå som samfunnet åpner opp ser vi fram til å få hverdagen tilbake, litt etter litt. For det er ingenting som slår en god hverdag som Tønes sier!

Og jammen nærmer det seg den tiden på året hvor du offisielt kan erklære sommerferien for åpnet. Og det er rart med det, når timene raser mot sommerferie er det som om hjernen mister jobbfokus, slapper av og innstiller seg på noe helt annet enn saksbehandling, store oppgaver og travelt arbeid…
Med hjernen litt ute av fokus og ferien rett rundt hjørnet vil Rogaland Teater ønske deg en riktig god sommer! Og husk: Sommerferien er den korteste av alle evigheter – så nyt den i fulle åndedrag!

Hjemmesiden vår har døgnåpent gjennom hele sommeren og der kan du kjøpe billetter til høstens forestillinger! Fra 3. august er vi igjen tilgjengelige både på telefon og e-mail. 
Hjem / Arkiv