Høsten 2015 er lansert!

Rogaland Teater har hatt stor kunstnerisk suksess i sesongen 2014/2015, noe som har gitt seg utslag i hele fire Heddanominasjoner.
28.05.2015
Nå feirer vi våren ved å lansere programmet for høsten 2015.  Vi har tilrettelagt for en høstsesong med stor variasjon og bredde i repertoaret og kan by på både nyskrevet dramatikk, folkekjære klassikere og gledelige gjensyn med tidligere produksjoner som settes opp på ny. 

Vi åpner høstsesongen i august med storsatsningen SHOCKHEADED PETER i Stavanger konserthus og gir med det et herlig politisk ukorrekt pusterom til regionens befolkning. Dagen etter følger vi opp med premiere på en livsbekreftende fortelling om fire kvinners sterke og kjærlige vennskap i forestillingen JEG HETER BENTE. Barne- og ungdomsteatret gir seg i kast med Astrid Lindgrens udødelig klassiker RONJA RØVERDATTER, som får æren av å gjenåpne Hovedscenen i oktober. For de aller yngste spiller vi ROBINSON, en nyskrevet forestilling som også vil være mulig å booke som take away. I november kan vi se frem til noen gledelige gjensyn med produksjoner som har vært satt opp før og både årets Heddaforestilling 2014 PERPLEKS, Statsteatrets kritikerroste 1880 AMERIKA og publikumssuksessen FEMTI FLOTTE ÅR MED FRODE KOMMEDAL kan oppleves på teatrets ulike scener. Vi avslutter sesongen med A CHRISTMAS FOR CAROL der vi tar publikum med inn i et mørkt med deilig Dickensk univers og gir vårt bud på Et juleeventyr – et fremtidsrettet sådan. 
Hjem / Arkiv