Høsten 2017 på Rogaland Teater er lansert!

Det nærmer seg sommer, men vi er allerede nå i mål med programmeringen av høsten 2017.
23.05.2017
97
I «Forsamlingslokalet» i Teaterhallen kunne teatersjef Arne Nøst presentere et fyldig teaterprogram der miksen av gammelt og nytt, vågalt og originalt, i sum utgjør et høstprogram med godbiter for de aller fleste. 

I løpet av høsten kan publikum se frem til gjensyn med tidligere forestillinger som A Christmas for Carol, Pust, Indianeren og Glassmenasjeriet. Vi viderefører også Lørdagsgodt, som er underholdning og kulturopplevelser som sukrer tilværelsen for barnefamilier. 

Ambisjoner, vilje og mot er en del av Rogaland Teaters DNA, og dette kommer godt til syne i høstens premierer. Først ut er Ibsenklassikeren En Folkefiende, hvor vi dykker ned i materien på vårt samfunnsmedisinske drama. Vi følger opp med en lokal barneteaterklassiker som ble født i 2007 og børster støvet av Det tusende hjertet. I Påklederen inviterer vi dere backstage, der dere får innblikk i livet til et turneteater og deres heroiske forsøk på å spille King Lear under blitzregnet under 2. verdenskrig. Chaplins Diktatoren blir for første gang satt opp på en scene i Norge og kommer i vår versjon til å omhandle både den legendariske filmen og en biografisk vinkling av Chaplin. 

Høsten/vinteren har vi også invitert gjester til våre scener og hele tre forestillinger kommer på besøk. Morten Joachim kommer med sin sterke monolog Fire begravelser og ett bryllup. Stjernelaget Nicolai Cleve Broch, Andrea Bræin Hovig, Anders Danielsen Lie og Ester Marie Grenersen gjester oss med forestillingen Closer. På nyåret får vi besøk av Bjørn Eidsvåg og hans Etterlyst: Jesus.
Hjem / Arkiv