HØSTPROGRAMMET ER LANSERT!

- Et forfriskende og meget variert høstprogram som både gir næring til refleksjonen og trim for lattermusklene.
25.05.2016
97
Med to Heddanominasjoner i bagasjen, herunder Årets forestilling - A Christmas for Carol, og eksport av Teaterkonsert Beethoven til ærverdige Bellevue Teater i København i september er Rogaland Teater godt skodd for å ta fatt på høsten. I dag lanserte vi høstprogrammet

Miksen av gammelt og nytt, vågalt og originalt, utgjør i sum et høstprogram med godbiter for de aller fleste. I løpet av høsten kan publikum se frem til gjensyn med tidligere forestillinger som A Christmas for Carol, Jeg heter Bente og Kunst. Som noe helt nytt, kan vi stolt presentere Lørdagsgodt i regi av Barne -og ungdomsteatret. Lørdagsgodt er underholdning og gode kulturopplevelser som rett og slett sukrer tilværelsen for barnefamilier. Nytt av året er også at StatsTeatret kliner til med en festival der vi får en eksklusiv anledning til å bivåne truppens fem første forestillinger fra 1066 til 1880. 

Ambisjoner, vilje og mot er en del av Rogaland Teaters DNA, og dette kommer godt til syne i høstens premierer. Først ut er Nerdene, der vi skal gå humoranalytisk knallhardt til verks på Hovedscenen ved å teste og etterprøve humorens mange uttrykksformer. Humoristisk blir det også når Altmuligmann kommer på besøk i Kjellerteatret. Det kommer virkelig til å suse i sivet når Barne- og ungdomsteatret setter opp Kenneth Grahames eventyrklassiker Det suser i sivet og omdanner Hovedscenen til en verden i sivet langs elvebredden. En annen klassiker på høstens program er Hamsuns Markens Grøde i Teaterhallen, der publikum bokstavelig talt får kjenne på ulike naturelementer og oppleve at naturen tar seg til rette og aldri spør om lov. Som siste post på høstprogrammet skal vi vikle ut den eventyrlige og fantasieggende historien om Orlando på Hovedscenen, en historie som sprenger både det klassiske dramaet og det sannsynliges rammer og med et musikalsk landskapet, som blander stilarter og sjangre: fra renessansens madrigaler til glamrockens David Bowie.

Velkommen til herlig høst på Rogaland Teater!


 
Hjem / Arkiv