NYE NASJONALE TILTAK

Nye tiltak fører til avlysninger av forestillinger på Rogaland Teater 25. og 26. mars
24.03.2021
97
I går gjorde Bent Høie og co alvor av advarselen om å bruke hammeren dersom smitten i
landet ikke synker. Ettersom landet nå står overfor en ny smittebølge dro de frem slegga og innførte nye strenge nasjonale tiltak, som får konsekvenser for Rogaland Teaters publikum.
 
Med utgangspunkt i de nye skjerpede anbefalingene og reglene om å utsette eller avlyse arrangementer og ikke minst pga et økende smittetrykk i regionen ser vi oss nødt til denne gangen å avlyse forestillingene Våken Drøm, Lenis plassar og Landet Kaos torsdag 25. mars og fredag 26. mars. 

Dersom du har billetter på en av de ovennevnte forestillingsdatoene vil du bli kontaktet av billettluken med videre informasjon. 
 
Alt er mutanten sin skyld og ved å avlyse våre forestillinger disse to dagene tar vi vår del av dugnaden for å hindre at mutantsmitten ikke skal ta overhånd i regionen!  
 
Vi vet at det føles utmattende med stadig nye tiltak og vi er skikkelig lei oss for at avlysningene rammet deg denne gang, men vi håper at du nok en gang kan bære over med oss i denne koronaperioden!
 
Vi ønsker deg en riktig god påske og gleder oss til å komme sterkt tilbake med nye teateropplevelser utover våren.Foto: Stig Håvard Dirdal
Hjem / Arkiv