Rogaland Teater mottar gave fra Sandnes Sparebank sitt gavefond

I dag ble gaven pakket opp og presentert
13.12.2017
lansering
Rogaland Teater har gjennom Sandnes Sparebank sitt Gavefond har vi mottatt en gave som hele regionen får nyte godt av!

Teatersjef Arne Nøst har lenge gått med et ønske om å sette opp en forestilling med Gretelill Tangen i hovedrollen og nå blir ønsket oppfylt! Nøst har hentet inn lokale kunstneriske krefter som har gått til oppgaven med stor entusiasme. Tore Renberg sitter i disse dager og skriver manuset som regissør Arild Østin Ommundsen er klar til å iscenesette til neste år. Med på laget er også skuespiller Mareike Wang, som blir Gretelills makker på scenen.

Forestillingen er en gave til hele regionen generelt og målgruppen hjemmeboende hjelpe- og pleietrengende eldre spesielt. Det blir med andre ord både ordinære forestillinger for vårt vanlige publikum på kveldstid, men gaven gjør det mulig å invitere inn hjemmeboende hjelpe og pleietrengende som er tilknyttet dagsentre i regionen på dagtid, slik at de får en fullverdig teateropplevelse her hos oss og ikke i «kantina» på de ulike dagsentre.

«Gjennom Sandnes Sparebank sitt Gavefond gir vi hvert år noe av bankens overskudd tilbake til lokalsamfunnet vårt. Nå ønsker vi å gi en uforglemmelig opplevelse til eldre som er tilknyttet dag-og eldresentre i vår region. Vi håper forestillingen vil skape glede og begeistring for svært mange. Og med transport fra dør til dør, tror vi dette blir en kjekk dag i teateret»! sier administrerende direktør Trine Stangeland i Sandnes Sparebank.
 
 
Hjem / Arkiv