Søk om billetter i OBOS-Billettfond!

Med rette har man det siste året applaudert førstelinjen vår i en heroisk hardtarbeidende helsesektor. Men nå ønsker vi å rette søkelyset mot lærerstanden.
10.05.2021
97
Er du elev eller lærer i VGS, student eller forelesere på høyere utdanning - da bør du lese videre.
Nå har du muligheten til å ta med klassen din med på en minnerik og inspirerende teateropplevelse.
Det eneste du trenger å gjøre er å tipse din lærer/foreleser om å søke om billetter i OBOS-Billettfond!
 
Med rette har man det siste året applaudert førstelinjen vår i en heroisk hardtarbeidende helsesektor. Men nå ønsker vi å rette søkelyset mot lærerstanden. 
 
Noe av det fineste med den mørke tiden vi er inne i, er tilstedeværelsen av den hjertegode pedagogen bak tastaturet. Både som underviser og som medmenneske. Dere har jobbet på spreng for at elever og studenter ikke skal gå glipp av verdifull undervisning. Det står det respekt av og dere fortjener trampeklapp!  
 
Derfor er det en sann glede å gi dere muligheten til å ta med elever/studenter i teatret. Gjennom prosjektet OBOS-Billettfond har Obos og Rogaland Teater ved hjelp fra Inge Steenslands stiftelse lagt til rette for at elever og studenter fra videregående skole til universitet kan søke om gratisbilletter til Rogaland Teaters egne oppsetninger i høst.

Vi lever i en turbulent tid og derfor anbefaler vi spesielt ungdommen og de unge voksne en tur i teatret.Hvorfor? Fordi teater er viktig. Det er viktig fordi det dreier seg om erkjennelse, om det å utvikle seg som menneske. Teater dreier seg om det å leve i spenningsfeltet mellom oss selv og den kultur vi er en del av. Derfor er teatrets oppgave å holde oss våkne, holde oss levende som mennesker. Det skal vise oss våre verdier, våre konflikter og våre valg. Det skal ikke belære og absolutt ikke forkynne, men gjerne provosere.

Søknadsfrist er innen 23. august. Trekning 24. august.  Vinnerne blir kontaktet etter kort tid!

SØK HER
Hjem / Arkiv