Solide Nerder

Serverte en syvretters humormeny under premieren på lørdag.
06.09.2016
nerdene presse-8225
Publikum kvitterte med stående applaus og trampeklapp! Og ikke uten grunn! I humorlaboratoriet til Nerdene fikk vi servert den ene humorperlen etter den andre. Etterslekten er med andre ord godt rustet og vi som var på premieren kan se frem til gangsperr i lattermusklene i morgen! 
Også pressen tok frem godordene i sine anmeldelser og Rogalands Avis anmelder Ole Nerheim mente at "dette er en forestilling hvor de aller fleste vil finne mye god humor. Eriksen trenger nesten ikke gjøre noe annet enn å stå på en scene hvor han klarer å hypnotisere sitt publikum med bare sin egen tilstedeværelse". Nerheim var imponert over et samspilt ensemble, men trakk fra Nina Ellen Ødegård som den eldre damen i sin tragikomedie, noe han mente "er et uforglemmelig høydepunkt i denne forestillingen".

Aftenbladets anmelder Kristin Aalen trekker frem manusforfatter, regissør og skuespiller Christian Eriksen og mener "Den beste er Eriksen selv. Han har en formidabel evne til å bruke stemme og kroppspråk slik at han blir lattervekkende rar. Haha! er reaksjonen i salen når han sier "Ka va det nå?" som om han ikke skjønner hvorfor vi ler idet han kaller sitt stylofonorkester for SSO. Eller når han parodierer countryartisten Kenny Rogers og klukker som en høne. Kostelig". 

Nerdene spiller kun til 15. oktober.
Hjem / Arkiv