To nye premiere i april!

Med en dags mellomrom blir det premiere på henholdsvis VÅRYR og PANIKK I KULISSENE
26.03.2014
VÅRYR - Premiere 8. april
Fire skuespillere og en musiker gjør den sløve vinterdvalen til et fjernt minne ved å kaste seg ut i våryrheten med en vakker og vårlig teaterkonsert på Intimscenen. Her får de fritt utfolde seg og serverer publikum musikalske dråper som spenner fra Grieg til Led Zeppelin, fra Beach Boys til deLillos, fra Nina Simone til Pr��ysen. Det blir britisk folkrock, svensk blues, norske klassikere, amerikansk psykedelika og franske svisker.


Gretelill Tangen, Ragnhild Arnestad Mønness, Marianne Holter, Roar Kjøv Jenssen og musiker Anders Brunvær Hauge og regissør Mette Arnstad har valgt ut sterke låter med særpreg og gitt dem sitt helt personlige uttrykk og  sammen har de skapt en underholdende og intim teaterkonsert for publikum i alle aldre.

PANIKK I KULISSENE - Premiere 9. april
En annenrangs teatergruppe øver inn en ny forestilling, sex-komedien Blottet til lyst. Det er generalprøve og alt som kan gå galt, går galt. Men det er bare begynnelsen. For etter en helsvart generalprøve med skuespillere som ikke kan teksten, som snubler i rekvisittene, bommer på dører, samt en regissør som holder på å gå fra konseptene, går det fra vondt til verre…
Vi inviterer dere med inn i farseland med Panikk i kulissene. Her åpnes og lukkes dører i høyt tempo og poengene kommer så raskt at de ikke rekker å stå i kø først. Gled dere til en av de mest vellykkede farser i nyere tid! 
Hjem / Arkiv