Utsatt premiere på Spilleren

Ny premieredato 24. april
12.04.2021
27x16 spilleren teaterhallen2
Vi prikket inn 15. april som premieredato for Spilleren. Men nå viser det seg at denne datoen ikke gir noen jackpot. Pga nye smitteverntiltak må vi stokke kortene på nytt og utsette premieren. Som alle vet står lykken den kjekke bi og vi satser hele potten på den nye premieredatoen 24. april!

Oddsene for å få nye billetter er gode. Vi har stoppet salget og alle som har tapt sine billetter kan nå booke en ny dato. Du øker dine vinnersjanser ved å sette dine penger på en forestilling som spilles i mai og juni. Dersom du allerede hadde booket billetter vil du få tilsendt en link til billettbestilling i neste uke slik at du kan booke deg billetter på ny dato. 

I disse tider er det nærmest spinn og vinn pga det skiftende smittetrykket og vi vet av erfaring at det på kort varsel kan komme nye regler, påbud, anbefalinger og tiltak. Vi vet også at dette føles utmattende og vi er skikkelig lei oss for at det ble et tap på deg denne gang. Vi håper dog at du ikke vil kaste deg og nok en gang kan bære over med oss i denne koronaperioden.

Vi spinner lykkehjulet når Spilleren ankommer 24. april og du er velkommen til bords.
Hjem / Arkiv