Våren er offisielt åpnet!

Vi åpnet vårsesongen med premiere på La den rette komme inn på lørdag!
26.01.2015
Både publikum og anmeldere var begeistret for det de så på Hovedscenen på lørdag og ga ensemblet i La den rette komme inn trampeklapp og stående applaus etter teppefall.
Både VG, Aftenbladet og Rogalands Avis triller en femmer på terningen og gjør utstrakt bruk av superlativer i sine anmeldelser. VG åpner sin anmeldelse med følgende utsagn: "La det bare være sagt: Rogaland Teater lager en horribelt god forestilling!" og definerer videre La den rette komme inn som "poetisk, fantastisk, groteskt og ømt flyter det hele avgårde som den mest givende av alle skrekkhistorier." 
Aftenbladet trekker frem skuespillerinnsatsen: "viktigst av alt er at hovedrollene funker, at vi kan tro på voksenskuespillere som agerer 12-åringer. Her er forestillingens aller sterkeste kort: Ingrid Rusten er glimrende i sin beskjedne råskap, underlig og tiltrekkende på samme tid. Like sterk er Kristian Berg Jåtten som med bolleklipp og topplue beveger seg som en liten Tønes over scenen, unnvikende og prøvende, engstelig og selvsikker, lukket og åpen."
Rogalands Avis sin anmelder er også begeistret og skriver følgende: "Det er ikke ofte det står vampyrer på scenen på Rogaland Teater, og det er heller ikke så ofte at skuespillerne henges opp etter beina og blir skjært strupen av for årelating. Rimelig uvanlig også at skuespillerne spaserer i lett gange ned langs veggfasader. Men regissør Morten Joachim lar seg ikke friste til å la dette ta helt av. Han holder et fast grep også på vampyrer som må finne seg i å ha empati med de jordiske.
Han avslutter sin anmeldelse med følgende ord: "En strålende forestilling med et ensemble som kaster energien over scenekanten hvor publikum svarer med å reise seg med trampeklapp."
Hjem / Arkiv