Om oss

Barne- og ungdomsteatret (BUT)

Velkommen til Barne- og ungdomsteatretS Nettsider!


Vi i BUT ønsker å være en organisasjon både for våre medlemmer og for vårt publikum. Siden starten i 1957 har over 1,3 millioner sett våre forestillinger og vi har hatt over 30 000 medlemmer. På denne siden finner du informasjon om oss, om våre forestillinger og om hvordan en kan bli medlem. 

Søknadsskjema om opptak til Barne-og ungdomsteatret legges ut 1. mai hvert år. Søknadsportalen er åpen hele mai.

Hjertelig velkommen fra alle oss i BUT!


Informasjon til nye søkere om neste opptak til barne- og ungdomsteatret 


Det er mulig å søke medlemsskap i Barne-og ungdomsteatret fra 1. mai hvert år. Søknadsskjema blir lagt ut 1. mai og frist for å sende inn søknad er 31. mai. 

Klikk her for å gå til søknadsskjema for 2021.

Se også ofte stilte spørsmål til BUT - FAQ
bjorn180

Bjørn Ravn Carlsen


Barneteatersjef

Bjørn Ravn Carlsen har vært leder for Barne- og Ungdomsteateret siden 2002. Han begynte selv i Barneteateret i 1977 og medvirket her frem til 1985. Bjørn er utdannet ved Universitetet i Trondheim og Statens Teaterhøgskole.
 

carljorn180

Carl Jørn Johansen


Dramaturg/teatermaker

Carl Jørn Johansen er dramaturg utdannet fra Århus universitet. Han har vært ansatt ved BUT siden 2007. Carl Jørn har tidligere arbeidet på Det Åpne Teater (nå Dramatikkens Hus), samt i frigruppe-miljøet i Norge og Danmark og er stadig aktiv i flaatenbjørkkompani.

nina180

Nina Helen Godtlibsen


Dramaturg/teatermaker

Nina Helen Godtlibsen har sin bakgrunn fra teatervitenskap ved Universitetet i Oslo og Dramaturgi ved Institutt for Estetiske Fag ved Universitetet i Aarhus. Nina har jobbet som instruktør og dramaturg i frigruppemiljøet i Danmark og Norge, og som faglærer ved dramalinjen på Gol videregående skole, Scenekunstlinjen ved Hallingdal folkehøgskole og ved Kulturskolen i Oslo og på Gol.
 

bore180

Børe Noer Borrevik


Teknisk ansvarlig

Børe Noer Borrevik er utdannet elektriker og har vært ansatt i 50% stilling som multi-tekniker i BUT siden 2007. Børe er «født og oppvokst» på Rogaland Teater og har i oppveksten vært ekstrahjelp på de fleste avdelingene på huset. Han har jobbet landet rundt som lys-designer og tekniker, med både teater, musikk/konserter, messer, utstillinger osv.

katrine ims gammelt

Kathrine Jünger Ims


Teatermaker