Dramakortet

Dramakortet. Se så mye teater du vil i et helt år for kr 1300,-.

IKKE STRØM DEG VEKK! DRØM DEG VEKK!

Fyll på Dramakortet – så lader du deg selv resten av året.


Dramakortet koster kr 1300,- og gjelder i 12 måneder fra kjøpsdato, uansett når på året du kjøper det. Dramakortet gir deg rett til en billett per forestilling per dag – det burde holde. 

Dersom du vil kjøpe Dramakortet i gave kjøper du et gavekort til en verdi av kr 1300,- Klikk her for å komme til kjøp av gavekort.
Dersom du skal fornye Dramakortet ditt med et gavekort må det gjøres ved henvendelse i vår billettluke eller på telefon 51 91 90 90.

NB: Dramakortet kan ikke brukes på gjestespill og samarbeidsproduksjoner, men kan benyttes på alle teatrets egne produksjoner på teatrets egne scener.

Går du en gang i teater i løpet av året, koster det da 1300,- for hver gang. Går du to ganger i løpet av et år, koster det 650,-, men går du tre ganger, så skjer det noe. For prisen av tre billetter, får du nemlig ditt eget Dramakort. Går du fire ganger, så skjer det enda mer, da koster det nemlig 325,- Ikke så mye å spare tenker du kanskje. Men billigere enn om du skulle kjøpt billettene en og en.

Så hva er poenget?

Jo, går du 15 ganger – og får med deg alle stykkene vi setter opp i løpet av et år – koster det 87 kroner pr forestilling, og da er alle opplevelser og inntrykk inkludert. Rogaland Teater setter opp minst 500 forestillinger i løpet av et år. Vi sier ikke at du skal gå på alle, men dersom du gjør det, koster hver eneste forestilling kr 2,60,-.

Dramakortet på Rogaland Teater
- så billig at du burde gå hver dag!
 

EN HOVEDPERSON

Dramakortet er personlig og gjelder kun sammen med gyldig legitimasjon og billett. Dramakortet kan også kjøpes som gavekort på våre nettsider eller i vår billettluke. Gavekortet må tas med til vår billettluke hvor gavekortmottaker får utlevert sitt Dramakort.


DRA DRAMAKORTET!

Vi sender deg tilbud om og invitasjon til andre arrangementer. Det skal alltid være litt ekstra drama tilgjengelig for den som drar Dramakortet.
– Break a leg!
 

HVA VENTER DU PÅ?

Kjøp et Dramakort på vår hjemmeside eller neste gang du er i teatret. Du kan ringe eller maile oss på tlf 51 91 90 90 / billettsalg@rogaland-teater.no hvis du lurer på noe omkring Dramakortet.

 

ET LITE PS:

Husk at alle må ha med Dramakortet, billetten og gyldig legitimasjon når de kommer på forestilling.
 

BILLETTBESTILLING PÅ NETT

Nå kan du kjøpe din egen Dramakortbillett, billetter til andre Dramakortholdere og billetter til andre som ikke har Dramakortet - alt i en og samme handlekurv på nettet. 

NB: Husk at dersom du har booket Dramakortbilletter og ikke kan bruke dem er det viktig at du gir oss beskjed så tidlig som mulig, slik at vi får lagt de ut i salg til andre som står i kø for å få billetter. Send en e-post til billettsalg@rogaland-teater.no eller ring 51 91 90 90. Takk for hjelpen!

Med et gyldig Dramakort kan du bestille billetter til alle våre produksjoner, selv om det er til en spilledag etter kortets utløpsdato. Men husk å fornye kortet ditt for billetten kan kun benyttes sammen med et Dramakort som er gyldig på spilledagen du har billett til.

Vi gleder oss til å se deg i teatret!
Lurer du på hvordan du går frem for å bestille med dramakortet på våre nettsider? Klikk her for å se vår enkle guide til bestilling av billetter med dramakortet på nett.
dramatag_gr%C3%B8nn
Du kan dra Dramakortet på alle våre egne produksjoner og disse er merket med 
dramatag_r%C3%B8d
Ved gjestespill og samarbeidsproduksjoner kan du dessverre ikke dra Dramakortet. Disse produksjonene er merket med