Brødrene Løvehjerte 2021
Nye forestillinger av Brødrene Løvehjerte høsten 2021

Hovedscenen:
17.sep -  31.des 2021
Brødrene Løvehjerte 2021
Nye forestillinger av Brødrene Løvehjerte høsten 2021
Ta med deg kohorten din i teater i høst! 

Fantasiens vinger brer seg over oss når Brødrene Løvehjerte kommer tilbake på Hovedscenen fra 17. september. Unge medvirkende fra Barne-og ungdomsteatret tar dere med til eventyrenes og leirbålenes tid i Astrid Lindgrens spennende middelaldereventyr.

Astrid Lindgren har trollbundet generasjoner med historien om de to brødrene Jonathan og Kavring. Og i Brødrene Løvehjerte blir vi tatt med inn i dødsriket Nangijala, hvor en kamp mellom det gode og onde utspiller seg!  
 
Brødrene Løvehjerte handler om et sterkt søskenforhold, om kjærlighet, gode krefter og ikke minst motet som viser seg i kamp mot onde makter. 

Både store og små anmeldere fra Stavanger Aftenblad lot seg begeistre av Brødrene Løvehjerte etter premieren høsten 2020 og kom med følgende dom:
«Vi kan i alle fall konkludere med at nok en forestilling med barneteateret lander fjellstøtt på beina. De har omfavnet mørket og døden, ikke hoppet bukk over den med for mye dans og sang»

Pga koronarestriksjoner blir kapasiteten høsten 2021 begrenset i forhold til hva den pleier å være. Men vi har lagt opp til et salkart som tar høyde for at både to, tre og fire kan sitte sammen i teatret. På den måten har vi greid å lage et salkart som gir plass til 154 forventningsfulle store og små! 

Spilleperiode fra 17. september til og med 31. desember. Forestillingen spiller mandag - fredag kl. 17:00 og lørdager kl. 15:00.
Se vår kalender for oversikt over spilledager og klokkeslett.

Billetter kan dessverre ikke kjøpes på nett, men må bestilles i billettluken.
Tlf: 51 91 90 90
E-post: billettsalg@rogaland-teater.no  (husk å oppgi ditt telefonnummer)
Vennligst opplys om dere kan sitte samlet eller ikke som nær familie. 


Vi tilbyr familiepris til kroner 900,- for 4 billetter (må kjøpes samlet). Ordinær pris er kroner 300,-  for voksen og 200,-  for barn. 

Ta med deg kohorten, synk ned i den røde velurstolen og la deg bergta av den fantastiske forestillingen om Brødrene Løvehjerte!

Velkommen i teatret!  

Skolemateriell: 
Undervisningsmateriell kan lastes ned her.

 Varighet:
1 time og 30 minutter
Anbefalt aldersgrense:
Fra 6 år