Brødrene Løvehjerte - må bestilles i billettluken
Endelig har vi åpnet salget igjen!

Hovedscenen:
9.okt -  31.des 2020
Brødrene Løvehjerte - må bestilles i billettluken
Endelig har vi åpnet salget igjen!
Vi vet at mange av dere har ventet med tålmodighet og forståelse på at vi skulle få på plass et koronatrygt salkart. Kapasiteten i høst blir begrenset i forhold til det den pleier å være. Men vi har lagt opp til et salkart som tar høyde for at både to, tre og fire går sammen på familieforestillinger. Og at noen også vil gå alene. På den måten har vi greid å lage et salkart som gir plass til 154 forventningsfulle store og små!

En gripende fortelling om samhold og søskenkjærlighet

Fantasiens vinger brer seg over oss når Brødrene Løvehjerte settes opp på Hovedscenen i høst. Unge medvirkende fra Barne-og ungdomsteatret tar dere med til eventyrenes og leirbålenes tid i Astrid Lindgrens spennende middelaldereventyr.

Astrid Lindgrens bok «Brødrene Løvehjerte» har trollbundet generasjoner med historien om to brødre og døden siden den ble utgitt for første gang i 1973. Kort fortalt handler den om de to brødre Jonathan og Karl som er svært glade i hverandre, men som dør med kort mellomrom. De møtes igjen i det fantastiske landet Nangijala.

Nangijala er egentlig dødsriket. Storebroren Jonathan er den sterke av de to. Han må lære lillebroren Karl, som kalles Kavring, å finne frem til motet inni seg. Lære ham å finne ut om han er «et menneske eller en liten lort».

Det blir det rikelig anledning til å finne ut av i Nangijala. For av de to dalene i riket, Kirsebærdalen og Klungerdalen, er det bare Kirsebærdalen som fortsatt er fri. Klungerdalen er hærsatt av den onde Tengils menn. Idet den store frihetskjemperen Orvar fengsles, blir det Jonathan Løvehjerte som nå må lede frihetskampen. Og lillebror Karl må også hente frem det motet han kan.

Det blir både veldig trist, temmelig skummelt og riktig spennende underveis. Hvis det blir for nifst og spennende av og til, er det bare å lukke øynene en liten stund. For det som er godt og vakkert her i livet, vil vinne til slutt.
 

NB! Billettene til denne forestillingen kan kun kjøpes i vår billettluke!
E-post billettsalg@rogaland-teater.no, telefon 51 91 90 90 eller ved å komme innom vår billettluke.
Åpningstider mandag – fredag 10:00 – 20:00 og lørdag 12:00 – 18:00

Ved bestilling må det oppgis navn og telefonnummer på alle personene som du bestiller billetter for.

Spilleperiode: Mandag til lørdag 9. oktober til 31. desember.
NB! Spiller ikke 2. –  4. november og 23. –  27. desember


På grunn av smittevernhensyn er baren stengt. Men du kan forhåndsbestille forfriskninger her.​ 

Forestillingsprogram

Ønsker du å kjøpe et forestillingsprogram så er det mulig å forhåndsbestille dette samme sted som du forhåndsbestiller forfriskninger og snacks via linken ovenfor. Programmet er en kortstokk der alle skuespillerne har fått sitt eget kort avhengig av rollen de har. Så her er det duket for mye god familieunderholdning også etter forestillingen! 
 
Varighet:
Ca. 1 time og 30 minutter uten pause
Anbefalt aldersgrense:
Fra 6 år
Av:
Astrid Lindgren
Regissør:
Bjørn Ravn Carlsen
Scenograf:
Even Børsum
Kostymedesigner:
Ingrid Nylander
Lysdesign:
Haakon Espeland
Koreograf:
Victoria Harley
Stemmepedagog:
Hanne Hjertnes Mæland
Forlag:
Nordiska ApS
Plakatfoto:
Stig Håvard Dirdal
Medvirkende:
Medlemmer fra Barne-og ungdomsteatret