GI MEG EN LYKKELIG SLUTT
Vi kan gjøre hva som helst! Vi kan bli hva som helst! Alt er mulig! Det finnes ingen grenser! YES! Samtidig vet vi at alt tar slutt en dag. Er det rart at vi får litt angst?

22.jan -  1.mar 2013
GI MEG EN LYKKELIG SLUTT
Vi kan gjøre hva som helst! Vi kan bli hva som helst! Alt er mulig! Det finnes ingen grenser! YES! Samtidig vet vi at alt tar slutt en dag. Er det rart at vi får litt angst?
Det er store utfordringer vi får kastet mot oss i løpet av livet: utdannelse, karriere, kjærlighet, sykdom, familie, død. Og det ventes at vi skal takle alt sammen, noen ganger til og med samtidig. I en hverdag der vi skal være velfungerende og prestere hele tiden, er det lett å skuffe unna tanker som viser sårbarhet. Men vi har alle kjent det: sommerfuglene i magen, klumpen i brystet, hjertet som hamrer løs i tredobbel takt, svette hender. «Gi meg en lykkelig slutt!» handler om menneskets følgesvenn gjennom hele livet: angsten. Uro, utrygghet, nervøsitet, frykt og bekymring er bare noen av ordene vi bruker for å beskrive angsten vår. Vi liker den kanskje ikke, den er ikke behagelig og gjør både kroppen og hodet urolig. Men angsten er en del av oss uansett.

I en leken, alvorlig, humoristisk, undrende og ekspressiv forestilling møter vi vennene Liv, Morten og Johan som er i brytekamp med angstene sine. Èn ting er sikkert: Vi er ikke alene om å være redde. Vi leter alle etter svar: kommer det til å gå bra til slutt?

Gi meg en lykkelig slutt er et samarbeid mellom Rogaland Teater og Haugesund Teater. Forestillingen skal på skoleturne i hele fylket. Premiere 22.januar, Karmøy kulturhus.

Vi inviterer dere til å oppleve forestillingen på egen skole. Målgruppe: Elever i ungdomsskoler og videregående skoler.  Ledige spilleuker: Uke 6; 4. – 8. februar (man – fre.), og uke 9; 27. februar til 1. mars (ons., tor. og fre.)

Pris kr 30,- pr elev.
Varighet; Ca. 60 minutter. Maksimum to forestillinger per dag.

For bestilling ta kontakt med lillian@rogaland-teater.no eller tlf: 51 91 90 98

LAST NED FORDYPNINGSMATERIALE HER
Varighet:
60 minutt
Anbefalt aldersgrense:
Elever fra 8. klasse
Manusforfatter:
Marius Leknes Snekkevåg
Regissør:
Audny Chris Holsen
Scenograf:
Arne Nøst
Koreograf:
 Sigrid Edwardsson
Skuespillere:
Linn Løvvik
Ellen Andreassen
Ole Alexander Mæland
Jonathan Filip