LØRDAGSGODT
- For hele familien!

Teaterhallen:
3.sep -  10.des 2016
LØRDAGSGODT
- For hele familien!
"På sitt beste er Rogaland Teater alene grunn nok til å pådra seg unger." skrev en begeistret Leif Tore Lindø i Aftenbladet etter å ha sett en av Barneteatrets take away-oppsetninger. Det har vi tatt konsekvensen av og lanserer nå Lørdagsgodt, der barn mellom tre og ti år ønskes velkommen inn i teatret annenhver lørdag. På Lørdagsgodt blir det forestillinger, eventyrstund, spennende omvisninger hvor barna får mulighet til å bli kjent med teaterhuset og mye mye mer. 

Lørdagsgodt er underholdning og gode kulturopplevelser som rett og slett sukrer tilværelsen for barnefamilier. Filosofien er at barn og voksne skal kose seg sammen, og Lørdagsgodt skal være gøy og spennende. Stikkordet er alltid «opplevelse», og vi legger ikke lista lavere for barn enn for voksne. Det er mulig at lista ser litt annerledes ut, men det er fordi vi ønsker at møtet med teatret skal være en utelukkende positiv opplevelse.

Alle Lørdagsgodtarrangementet i høst er utsolgt. Men allerede nå kan du sikre deg billett til forestillingen Bestevenner, som åpner vårens Lørdagsgodt 4. februar. Klikk her for å lese mer om Bestevenner.

Lørdagsgodt koster kr 100,- for barn, mens de voksne går gratis. Ved gjestespill kan prisene variere. 

Billetter kan kun kjøpes i billettluken, på tlf 51 91 90 90 eller pr mail: billettsalg@rogaland-teater.no

Lørdagsgodt starter kl 13:00. Dørene åpner kl 12:30.
Det kan forekomme at Lørdagsgodt arrangmenter har andre startstider. Se under hvert enkelt arrangement for startstidspunkt.

For å se alle Lørdagsgodt arrangementer klikk her
Varighet:
Ca 1 time
Anbefalt aldersgrense:
3 - 10