Lørdagsgodt
Vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong!

24.feb -  5.mai 2018
Lørdagsgodt
Vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong!
På Lørdagsgodt blir det forestillinger, eventyrstund, spennende omvisninger hvor barna får mulighet til å bli kjent med teaterhuset og mye, mye mer. Nytt av året er en egenprodusert Hedda for kids forestilling som føyer sed fint inn i rekken av lørdagsgodt arrangementet denne våren.

Lørdagsgodt er underholdning og gode kulturopplevelser som rett og slett sukrer tilværelsen for barnefamilier. Filosofien er at barn og voksne skal kose seg sammen, og Lørdagsgodt skal være gøy og spennende. Stikkordet er alltid «opplevelse», og vi legger ikke lista lavere for barn enn for voksne. Det er mulig at lista ser litt annerledes ut, men det er fordi vi ønsker at møtet med teatret skal være en utelukkende positiv opplevelse.

Lørdagsgodt koster kr 50,- for barn og kr 70,- for de voksne. Ved gjestespill kan prisene variere. Billetter kan kjøpes i billettluken, på tlf 51 91 90 90, pr mail: billettsalg@rogaland-teater.no eller på vår hjemmeside.

Lørdagsgodt starter kl 12:30 og 14:00 og dørene åpner 30 minutter før. Det er alltid unntak fra regelen og det kan forekomme at Lørdagsgodt arrangmenter har andre startstider. Se hvert enkelt arrangement for startstidspunkt.

For å se alle Lørdagsgodt arrangementer klikk her