LØRDAGSGODT - Eventyrlig omvisning
Det blir en eventyrlig omvisning i kulissene til Det suser i sivet.

Teaterkaféen:
17.sep -  17.sep 2016
LØRDAGSGODT - Eventyrlig omvisning
Det blir en eventyrlig omvisning i kulissene til Det suser i sivet.
Det blir to eventyrlige omvisninger i kulissene til Det suser i sivet.
Lørdagsgodt er underholdning og gode kulturopplevelser som rett og slett sukrer tilværelsen for barnefamilier. Filosofien er at barn og voksne skal kose seg sammen, og Lørdagsgodt skal være gøy og spennende. Stikkordet er alltid «opplevelse», og vi legger ikke lista lavere for barn enn for voksne. Det er mulig at lista ser litt annerledes ut, men det er fordi vi ønsker at møtet med teatret skal være en utelukkende positiv opplevelse.

Denne lørdagen kan du bli med inn i kulissene til Det suser i sivet - høstens store familieforestilling. Du får bli bedre kjent med karakterene i Kenneth Grahames eventyrklassiker fra 1908. Kanskje får noen også et glimt av hr. Vann Rotte, hr. Mold Varp, Grevling Greve og ikke minst den selvgode og uforbederlige Padda, som er fullstendig gal etter alt som går fort og roter seg opp i trøbbel hele tiden. I tillegg får du muligheten til å bli kjent med det magiske teaterhuset i Kannikkrysset!

Første omvisning starter kl 11:30 og andre omvisning starter kl 13:00. Omvisningene avsluttes med eventyrstund i kafeen.

Billetter kan kun kjøpes i billettluken (tlf 51 91 90 90) eller på mail. billettsalg@rogaland-teater.no

Velkommen inn!
 
Varighet:
1 time og 15 minutter
Anbefalt aldersgrense:
3 - 10 år