Lørdagsgodt Høst 2019
En stor pose Lørdagsgodt annenhver lørdag i Teaterhallen

7.sep -  30.nov 2019
Lørdagsgodt Høst 2019
En stor pose Lørdagsgodt annenhver lørdag i Teaterhallen
I høst fortsetter suksessen Lørdagsgodt, med spennende og morsomme teateropplevelser for de aller minste. Dermed kan barn i alderen tre til åtte år, foreldre og besteforeldre glede seg til nye, spennende teateropplevelser annenhver lørdag frem til jul.
Lørdagsgodt er teater for absolutt alle og like tilgjengelig som Netflix. Lørdagsgodt er et lavterskeltilbud for de aller minste, og en magisk stund hvor teater blir til i møte med barna.
Publikum får bli med på teatralske omvisninger hvor man vandrer rundt i gangene på teatret og får et innblikk i hemmelighetene bak scenen. Her vises det fram magiske rom og fortelles gode historier om teatret. Og omvisningene avsluttes alltid med en teatralsk eventyrstund i Teaterkafeen!
Vi gleder oss til å slippe små teaterdebutanter – og også mer erfarne publikummere inn, over en lav terskel, i Teaterhallen denne høsten.
Vi har så mye å by på og åpner godteposen i september!
Anbefales fra 3-8 år!

Lørdag 7. september: Eventyrlig omvisning som avsluttes med eventyret om Grusomme Måns  
Lørdag 21. september: Eventyrlig omvisning som avsluttes med eventyret om Grusomme Måns  
Lørdag 28. september: Eventyrlig omvisning som avsluttes med eventyret om Grusomme Måns  
Lørdag 19 oktober: Forestillingen Tøff i Pyjamas - IKKE omvisning
Lørdag 2. november: Forestillingen Benjamin og alle forferdelige ting - IKKE omvisning
Lørdag 16. november: Dybwikdans, Prinsessen på Erten - IKKE omvisning. NB: Billetter til forestillingen selges kun i vår billettluke og ikke på nett. passer fra 3 - 5 år. Varighet 45 minutter.
Lørdag 30. november: Julehygge med Frikk og Espen Hana - IKKE omvisning.

Eventyrstund - Grusomme Måns:
I byen Kattistan bor katten Måns. Men alle kaller han Grusomme Måns fordi han var så rampete som kattunge.
I utkanten av byen Kattistan står en høy mur. På andre siden av muren ligger byen Hundistan. Der bor alle hundene. Tror dere katter liker hunder? Og liker hunder katter? Nei!
Men hva skjer når Måns får besøk av barndomsvennen, hunden Daisy? De som lekte så bekymringsfritt da de var små.
Bli med Måns på en reise over muren. Kanskje hunder ikke er så verst allikevel. Og kanskje Måns ikke er så grusom heller?
Varighet: 25 min
Passere for barn fra 3-8 år

Tøff i pyjamas:
Det skal handle mye om ung kjærlighet og kanskje litt om fattern´s bassgitar når Barne- og ungdomsteatret suser av gårde denne høsten.
Barne-og ungdomsteatret har fått tilgang til deLillos sanger, som stykket er bygget rundt.    
Tøff i pyjamas er feelgood-teater om musikk og kjærlighet. Og om å prøve å være litt tøff i pyjamas. Det handler om den unge, naive og voldsomme forelskelsen, som er både deilig og grusom, og framfor alt fullstendig oppslukende.
Frikk Hana og Camilla Våland Fusdahl fra Ungdomsteateret spiller de to ungdommene som utgjør stykkets omdreiningspunkt. Hvem av dem som er «min baby» og spiller pønkebassgitar, og hvem som må spille badminton med far, får publikum vite når de ser forestillingen.
Emma Gabrielsen, Gabriel Munthe Kjerstad og Mira Shepard er alle 9-åringer hentet fra Barneteatret. De utgjør resten av bandet, og vil gjerne hjelpe til med kjærlighetsproblemene. Bandmedlemmene går «all in» for å prøve å imponere - og konsekvensene av det blir både uante og veldig morsomme.
Forestillingen varer i ca 30 minutt og den halvtimen kommer til å suse av gårde! Fest setebelte og blir med!
Passer for barn fra 5 år og oppover.

Benjamin og alle forferdelig ting
Benjamin skal til bestemor i skogen. Og for første gang i livet skal han gå alene.
For Benjamin skal jo snart begynne på skolen, og er en"stor" gutt nå.
Problemet er bare at veien til bestemor er enda større.
Vil det gå bra?
Kommer han frem?
Benjamin og alle forferdelige handler om livet og noen av de "forferdelige ting"vi må møte på veien.
Forestillingen passer for 3 år og oppover.

Prinsessen på erten
dybwikdans har basert sin danseforestilling på eventyret Prinsessen på erten av Hans Christian Andersen. Kompaniet har tidligere også arbeidet med H. C. Andersen sine eventyr og ønsker å ivareta eventyrtradisjonen og stimulere til undring og fantasi i samspill med barn.
dybwikdans ønsker denne gangen velkommen til en arena hvor alle som deltar får kle seg ut og være med inn i forløpet. Barna får bli med på å påvirke fortellingen og får mulighet til å være i rolle. Å kle seg ut og forestille seg noe er en viktig del av barnas lek og utøverne gleder seg til innspill fra publikum.
NB Billetter til forestillingen selges kun i vår billettluke og ikke på nett.
Anbefales fra 3 - 5 år. Varighet 45 minutter.