Lauras lepper
Gi meg lykke, gi meg lykke, gi meg lykke❤️❤️❤️

Kjellerteatret:
14.feb -  12.mai 2020
Lauras lepper
Gi meg lykke, gi meg lykke, gi meg lykke❤️❤️❤️
Det kan virke sjukt at alt det her hendte en gang, jeg syns selv at det føles helt uvirkelig, men det skjedde... sier Emily.

Alle vil ha Emily. Emily er perfekt. Hun går på de seriøst bra festene, henger med de rette folkene og jobber i en digg klesbutikk.  Hun står der, ser på livet som passerer forbi og virker til å ta det helt chill.

Men Emily tenker bare på Laura, selv om de ikke engang har snakket sammen, selv om hun bare har sett et glimt av henne på en restaurant eller var det bare på et bilde?
«Jeg levde et normalt og vellykket liv helt til hun dukket opp. Nå er jeg ikke lenger en hel kropp. Hvem er hun og hvordan skal jeg komme i kontakt med henne»?

Lauras lepper er en labyrintisk skrekkhistorie om den første store kjærligheten og om jakten på finne seg selv. Om å bli slått i bakken i møte med noe kroppslig og sanselig i en digitalisert verden. Om å bli sittende fast i en romantisk musikkvideo og leve inne i en kjærlighetsballade som går en på nervene.  Om å bli besatt av noen som ikke kan oppnås. Å nærme seg avgrunnen. Bli gal av lengsel. Å være så fiksert av noens lepper at alt forvrenges og hjertet er i ferd med å briste.


 
Av:
Malin Axelsson
Oversettelse/bearbeidelse av manus:
Ragnhild Arnestad Mønness
Regissør og scenograf:
Ragnhild Arnestad Mønness
Lysdesigner:
Børe Noer Borrevik
Erlend Henriksen (BUT Crew)
Dramaturg:
Nina Godtlibsen
Koreograf:
Katarina Haukås
Kostymedesigner:
Kari Helene Gryte
Medvirkende:
Katarina Harestad Haukaas 
Ådne Rossavik
Krister Thorsen 
Helmine Mathilde Edvardsen  
Kristoffer Hauge 
Emilie Øye Tjensvoll
Maria Aamodt
Plakatfoto:
Stig Håvard Dirdal