MÅNEmåne
En forestilling for barn mellom 0-2 år

Teaterhallen:
7.des -  9.des 2019
MÅNEmåne
En forestilling for barn mellom 0-2 år
dybwikdans har de siste årene vært spesielt dedikert til kunstneriske arbeider for barn, og har en klar målsetning om å skape kunstneriske opplevelser av ypperste kvalitet for de minste. Dette reflekteres i kompaniets siste produksjoner, Lulla, for barn i alderen 0-18 måneder, Prinsessen på erten, for barn 3-5 år og Toddlernes rom, for barn mellom 0 og 36 måneder. dybwikdans har gjestet Rogaland Teater med alle tre forestillinger. Kompaniet turnerer i Europa og Asia med sine forestillinger for barn.

dybwikdans er stert knyttet til egen region, og i mange år har Barne- og ungdomsteatret hatt et sterkt ønske om å samarbeide kunstnerisk med kompaniet. Nå har endelig logistikken passet for begge parter og vi skal sammen lage en sceneproduksjon for målgruppen 0-2 år. Forestillingen har fått navnet MÅNEmåne, og får premiere på Rogaland Teater 7. desember 2019.

På lik linje med dybwiksdans sine øvrige produksjoner til denne målgrupper understreker MÅNEmåne kompaniets interesse for møtet mellom utøveren, barnet og verket. I forestillingen spiller interaktivitet en viktig rolle, med et spesielt fokus på hvordan barnets innspill påvirker utøveren.

MÅNEmåne er en del av dybwikdans sitt 20-årsjubileum i 2019/ www.dybwikdans.no

Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd, Rogaland fylkeskommune, Stavanger kommune, Komponistenes vederlagsfond og UiS.

Forestillingen er en samarbeidsproduksjon og Dramakortet kan dessverre ikke benyttes.
 
Anbefalt aldersgrense:
0-2 år

Hoved samarbeidspartnere:

SAMARBEIDSPARTNER:

Støttespillere:

Eiere:

Hoved samarbeidspartnere:

SAMARBEIDSPARTNER:

Støttespillere:

Eiere: