MÅNEmåne
En forestilling for barn mellom 0-2 år

Teaterhallen:
7.des -  9.des 2019
MÅNEmåne
En forestilling for barn mellom 0-2 år
dybwikdans har de siste årene vært spesielt dedikert til kunstneriske arbeider for barn, og har en klar målsetning om å skape kunstneriske opplevelser av ypperste kvalitet for de minste. Dette reflekteres i kompaniets siste produksjoner, Lulla, for barn i alderen 0-18 måneder, Prinsessen på erten, for barn 3-5 år og Toddlernes rom, for barn mellom 0 og 36 måneder. dybwikdans har gjestet Rogaland Teater med alle tre forestillinger. Kompaniet turnerer i Europa og Asia med sine forestillinger for barn.

dybwikdans er stert knyttet til egen region, og i mange år har Barne- og ungdomsteatret hatt et sterkt ønske om å samarbeide kunstnerisk med kompaniet. Nå har endelig logistikken passet for begge parter og vi skal sammen lage en sceneproduksjon for målgruppen 0-2 år. Forestillingen har fått navnet MÅNEmåne, og får premiere på Rogaland Teater 7. desember 2019. Forestillingen er skreddersydd til målgruppen 0-24 mnd og passer IKKE for barn OVER 2 år.

På lik linje med dybwiksdans sine øvrige produksjoner til denne målgrupper understreker MÅNEmåne kompaniets interesse for møtet mellom utøveren, barnet og verket. I forestillingen spiller interaktivitet en viktig rolle, med et spesielt fokus på hvordan barnets innspill påvirker utøveren.

MÅNEmåne er en del av dybwikdans sitt 20-årsjubileum i 2019/ www.dybwikdans.no

Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd, Rogaland fylkeskommune, Stavanger kommune, Komponistenes vederlagsfond, Fond for lyd og bilde og UiS.

Forestillingen er en samarbeidsproduksjon og Dramakortet kan dessverre ikke benyttes.

NB: BILLETTER TIL FORESTILLINGEN MÅ KJØPES I VÅR BILLETTER OG ER IKKE TILGJENGELIG PÅ NETT.
 
Anbefalt aldersgrense:
0-2 år