Nære relasjonar - Gjestespill
Et oppgjør med menneskets mørke sider

Intimscenen:
27.feb -  10.mar 2018
Nære relasjonar - Gjestespill
Et oppgjør med menneskets mørke sider
Tross sin unge alder har Emilie Hetland en imponerende kunstnerisk merittliste i bagasjen og i Aftenbladet 18. juni 2012 kom anmelder Kristin Aalen med følgende oppfordring «Følg med på Emilie Hetland» i forbindelse med hennes forestilling Sladd. I vår gjester Emilie Hetland Rogaland Teater med nyskrevet stykket og hun har fått med seg Øystein Martinsen på regi.
 
I Nære relasjonar handler det om hun og han. De møttes i Lisboa. De danset før midnatt. Nå sitter de i offentlig parterapi. Han slår henne av og til, men det snakker de ikke om. De har valgt å beholde kjærligheten. De har valgt hverandre. "Nære relasjoner" er et forsøk på å ta et oppgjør med ung vold i vår tid. Stykket plasserer publikum i terapistolen og blir til tider et metamoderne eksperiment i menneskelig selvgransking

Forestillingen er et samarbeidsprosjekt mellom Rogaland Teater og Tou Scene og spilles av Emilie Hetland og Magnus Rostad i Øystein Martinsens regi. Manuset er utviklet med støtte fra Dramatikkens Hus og prosjektet er støttet av Stavanger kommune og Per Erling Ramslands Legat. 
 
Forestillingen er en samarbeidsproduksjon og Dramakortet kan dessverre ikke benyttes.
Av:
Emilie Hetland
Regissør:
Øystein Martinsen
Scenograf:
Arne Nøst
Lysdesigner:
Børe Noer Borrevik
Medvirkende:
Emilie Hetland og Magnus Rostad
Foto og visuelt uttrykk:
Stig Håvard Dirdal