PUST
Kjærlighet og andre katastrofer

Intimscenen:
5.des -  20.des 2017
PUST
Kjærlighet og andre katastrofer
Parforhold er som kjent en vanskelig øvelse og det er jammen ikke lett å være samboer i dag. Skal vi gifte oss. Få barn? Tør vi? Vil vi? Kan vi overhodet tillate oss å få et barn når verden i forveien er overbefolket. Å få et barn svarer f.eks. til å utrydde 250.000 trær og å fly 2500 ganger over Atlanten.  På den annen side, hva ville skje med planeten om alle miljøbevisste mennesker sluttet å få barn?

Paret vi møter i PUST har med andre mye å stri med. Gjennom dem har den engelske dramatikeren Duncan Macmillan gitt stemme til en hel generasjon, en generasjon med mye mer frihet enn tidligere – men også flere dilemmaer og valg. Gjennom en serie lynraske scener følger vi paret gjennom alle faser av samlivet, fra den første tanke om å få barn dukker opp – i en kø på IKEA! – til bruddet, graviditeten, fødselen og alderdommen. Alt mens miljøkatastrofen henger over dem. 

Pust er kjærlighetshistorien du ikke har sett før: en morsom og gripende fortelling om vår tid, om kjærlighet og andre katastrofer. 

Til deg med Dramakortet, enn så lenge kan det ikke bestilles billetter med Dramakortet på nett via Ticketmaster. Derfor må Dramakortbilletter reserveres på e-post billettsalg@rogaland-teater.no eller på telefon 51 91 90 90 og tas ut i billettluken på Rogaland Teater.
 
Varighet:
1 timer og 30 minutter uten pause
Av :
Duncan Macmillan
Regissør:
Simon Lay
Scenograf:
Arne Nøst
Dramaturg og oversetter:
Michael Evans
Komponist:
Aleksander Flotve
Lysdesigner:
Børe Noer Borrevik
Maskør:
Jill Tonje Holter
Medvirkende:
Mareike Wang og Espen Hana
Forlag:
Colombine
Foto og visuelt uttrykk:
Stig Håvard Dirdal