PUST
Kjærlighet og andre katastrofer

Intimscenen:
11.feb -  7.apr 2017
PUST
Kjærlighet og andre katastrofer
Parforhold er som kjent en vanskelig øvelse og det er jammen ikke lett å være samboer i dag. Skal vi gifte oss. Få barn? Tør vi? Vil vi? Kan vi overhodet tillate oss å få et barn når verden i forveien er overbefolket. Å få et barn svarer f.eks. til å utrydde 250.000 trær og å fly 2500 ganger over Atlanten.  På den annen side, hva ville skje med planeten om alle miljøbevisste mennesker sluttet å få barn?

Paret vi møter i PUST har med andre mye å stri med. Gjennom dem har den engelske dramatikeren Duncan Macmillan gitt stemme til en hel generasjon, en generasjon med mye mer frihet enn tidligere – men også flere dilemmaer og valg. Gjennom en serie lynraske scener følger vi paret gjennom alle faser av samlivet, fra den første tanke om å få barn dukker opp – i en kø på IKEA! – til bruddet, graviditeten, fødselen og alderdommen. Alt mens miljøkatastrofen henger over dem. 

Pust er kjærlighetshistorien du ikke har sett før: en morsom og gripende fortelling om vår tid, om kjærlighet og andre katastrofer. 

Les anmeldelse fra Aftenbladet her
Les anmeldelse fra Klassekampen her
Se trailer fra forestillingen her


 
Varighet:
Ca 1 time og 30 minutt (uten pause)
Av:
Duncan Macmillan
Oversetter:
Michael Evans
Regissør:
Simon Lay
Scenograf:
Arne Nøst
Lysdesigner:
Børe Noer Borrevik
Komponist:
Alexander Flotve 
Maskør:
Jill Tonje Holter
Forlag:
Colombine 
Medvirkende:

Flere lignende forestillinger: