SAMARBEIDSPARTNER CLARION HOTEL STAVANGER
Vår hotellpartner Clarion Hotel Stavanger kan by på middag både før og etter forestillingen.

5.okt 2015 -  31.des 2016
SAMARBEIDSPARTNER CLARION HOTEL STAVANGER
Vår hotellpartner Clarion Hotel Stavanger kan by på middag både før og etter forestillingen.
Clarion Hotel Stavanger ligger midt i sentrum, med gangavstand til butikker, restauranter, museer og alt annet Stavanger har å by på.
Hotellet har 249 rom, en stor konferanseavdeling og en personlig, imøtekommende atmosfære full av moderne kunst og design. De fleste kunstverkene er laget av samtidskunstneren Kjell Pahr-Iversen.

I toppetasjen på hotellet, med en fantastisk panoramautsikt over Stavanger, ligger vår relaxavdeling. Der kan du slappe av i badstuen eller lindre såre muskler i Jacuzzien.

I hotellets restaurant Kitchen & Table kan vi by på en deilig middag med spennende smaker inspirert av Manhattan - og Stavanger. Kvelden kan avsluttes med en god drink i baren. Flere dager har vi også levende musikk.
Det er den flerkulturelle blandingen av folk, livsstiler og mat som gjør Manhattan så fantastisk. 
 Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, basert i New York, bestemte seg for å innføre Manhattans internasjonale smaker og kjøkken til Skandinavia.  Kombinert med lokale råvarer gir han deg spennende og oppfriskende smakssensasjoner.

Kitchen & Table Stavanger er den perfekte plassen å ta seg et måltid før eller etter forestilling på Rogaland Teater. Hos oss får du dagens 2-retters middag for kun 295,- per person. 

Klikk her for booking

For booking av hotelovernatting klikk her