SKROTLOFTET
Scenekunst som beveger og berører oss har en kraft som gjør hverdagen mer fargerik. Dette gjelder også for målgruppen 3 år og oppover. Derfor har vi skrevet forestillingen Skrotloftet.

Teaterkaféen:
15.nov 2014 -  24.jan 2015
SKROTLOFTET
Scenekunst som beveger og berører oss har en kraft som gjør hverdagen mer fargerik. Dette gjelder også for målgruppen 3 år og oppover. Derfor har vi skrevet forestillingen Skrotloftet.
Skrotloftet handler om Leo, Lise og Lykke som er på besøk hos verdens trøtteste bestefar, han har ikke internett, han sover hele tiden og det er ingen ting å gjøre…

Men på loftet bor det to skrotnisser som er inne i en dyp eksistensiell krise – ingen tror på dem lengre. Hver morgen synger de: «Opp til gleder opp til sorger, opp og si GOD MORGEN NORGE!»  Men ingen svarer. De to rusler rundt på loftet og hvisker: «Hallo!, Hallo? Hvordan står det til?». Men ingen svarer. Lenge har de to vært optimister og forberedt seg på at kanskje kommer kongen, men ingen kommer. Helt til det knirker i loftstrappen og Leo, Lise og Lykke, i all sin kjedsommelighet, sniker seg opp på loftet og snubler over en gammel amerikakoffert.

Det som så ut til å bli en kjedelig dag utvikler seg til et spennende  eventyr på bestefars skrotloft.

Manus er skrevet av teatermaker Nina Godlibsen, i samarbeid med Cato Skimten Storengen, som også er regissør. Med seg har de fem medlemmer fra Barne-og ungdomsteatret og med musikk av Knutsen og Ludvigsen lager de en forestilling for de aller yngste publikummerne våre. 

Forestillingen vil bli spilt i teatercafeen i Teaterhallen med premie 15. november, men kan også bestilles som takeaway. Ta kontakt med salg@rogaland-teater.no for kjøp av takeaway eller mer info.

Passer for barn i alderen 3 - 7 år.

På teatret har vi egen kafe/bar og her selger vi goodies til forestillingene våre. Vi ber derfor vårt publikum om ikke å ha med medbrakt, men håper dere vil benytte dere av vårt kafe/bartilbud. 
Vi ønsker dere en riktig god fornøyelse i teatret!
Varighet:
35 minutt
Anbefalt aldersgrense:
3 år og oppover
Regissør:
Cato Skimten Storengen
Medvirkende:
Lea Raugstad-Lunde - Lise
Mille Hamre - Lykke
Michael William Collins - Leo

Vegard Ulland Strand - den eldste skrotnissen
Helga Sofie Jonsbråten - den yngste skrotnissen