Våken Drøm - Vamp i teatret
Vamp i teatret - du er velkommen inn

Hovedscenen:
4.mai -  17.jun 2022
Våken Drøm - Vamp i teatret
Vamp i teatret - du er velkommen inn
I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. Det måtte feires! Derfor gikk Rogaland Teater og Haugesund Teater  i kompaniskap og la til rette for at Haugesund-bandet kunne innta teaterscenen i en fantasi bygd på bandets univers våren 2020.

Sammen med et stort publikum skulle de feiret seg selv ved å stå på teaterscenen tre måneder i trekk i tidenes teaterkonsert! Pga koronatiltak, avlysninger og restriksjoner var det kun 1800 publikummere som fikk oppleve Våken drøm på Hovedscenen.
 
Det er med andre ord mye kake igjen etter jubileumsforestillingen Våken drøm og vi kan ikke avslutte festen på denne måten. Derfor er det en stor glede for oss å lansere at Våken drøm og Vamp er tilbake i vår!  
 
Gjennom 25 tablåer og like mange sanger tar denne forestillingen oss gjennom menneskets historie; fra dets tidlige morgen via feirede høydepunkter og katastrofale lavmål og inn i en tid vi ennå ikke kjenner. Musikken til Vamp og tekstene til Kolbein Falkeid, Ingvar Hovland m.fl knyttes til historiske figurer og hendelser, kles i overdådige kostymer og løftes av teatrets og musikkens magi til et sted du ikke visste fantes. 
 
Regissør Yngve Sundvor har laget en forestilling som viser oss historien på en litt annen måte. Vi har plukket blant de beste i nord og sørfylket og på scenen møter vi Espen Hana, Mareike Wang, Ragnhild Tysse, Cato Skimten Storengen og Rikke Westerlund Lie, i tillegg til besetningen i Vamp.

Du har sikkert hørt sangene før, men aldri har du sett dem sånn. Du har ærlig talt aldri vært utsatt for noe lignende.
 
Bli med på feiringen av Norges antatt beste band i tidenes teaterkonsert fra 4.mai!


Varighet:
1 time og 35 minutter uten pause
Av:
Yngve Sundvor og Vamp
Regi:
Yngve Sundvor
Scenograf:
Gjermund Andresen
Dramaturg:
Carl Jørn Johansen
Lyddesign:
Stig Morten Sørheim
Lysdesign:
Haakon Espeland
Kostymedesign og maskedesign:
Helena Marie E Andersson
Koreograf:
Victoria Jane Harley
Maskør:
Sigrid Teige
Jill Tonje Holter
Backlinetekniker:
Funny Høie
Musikere:
Jan Toft
Øyvind Staveland
Odin Staveland
Kjetil Dalland
Stian Tønnesen
Lars Eirik Støle
 
Medvirkende:
Medvirkende:
Plakat og forestillingsfoto:
Stig Håvard Dirdal
Videotrailer:
Arild Østin Ommundsen