Vinn&Forsvinn
Alle liker å bli sett! Og vi liker å se på!

Kjellerteatret:
9.apr -  8.mai 2013
Vinn&Forsvinn
Alle liker å bli sett! Og vi liker å se på!
Seks dager, seks ungdommer, seks måneder igjen å leve og minimum 600.000 i premiere!! Velkommen til Vinn&Forsvinn! Et grensesprengende realityshow og en premiepott til å dø for!

Vinn&Forsvinn er et realityshow som skiller seg fra andre show i samme sjangeren på den måten at deltakerne er dødssyke. Hva gjør skjer når man står overfor døden? Blir man mer medmenneskelig? Eller kanskje blir man mer kynisk? Hvem er vi? Hvem ønsker vi å være? Ved hjelp av en god dose galgenhumor ønsker Ungdomsteatret med Vinn&Forsvinn å konfrontere de skumleste tankene våre omkring kreft og tanken på å kunne dø…

Temaet er enkelt og komplisert og ved å bruke realitysjangeren som ramme har dramatikeren Bjørn Sortland med Vinn&Forsvinn skrevet et manus som tvinger oss til å reflektere over hvor langt vi er villig til å gå for å la oss underholde.

Vinn&Forsvinn er et av 7 nyskrevne dramatiske verk for Den unge scene (DUS). DUS ble opprettet i 2004 for å heve kvaliteten på norsk ungdomsteater. Vinn&Forsvinn er Bjørn Sortlands første teatermanus.
 
Skuespillere:
Skuespillere:
Kajsa Bøgild
Tord Falch
Andreas Samuelsen
Iris Røise
Johan Carlos Roaldkvam
Ingvild Dirdal Bjørnson
Elin Nordvang
Jon Andreas Edland
Magnus Nesse Østrem
Kristian in’t Veld
Mathilde Natlandsmyr
Michael Collins
Kor:
Maren Eskeland, Line Helgøy, Tori Nome, Mari Hognestad, Tonje Knudsen, Unn Ramsland, Oda Ramsland, Kristina Natlandsmyr, Lea Kaldestad Schur
Foto og grafisk design:
Stig Håvard Dirdal
Forestillingsfoto:
Shade Barka Martins
Dramatiker:
Bjørn Sortland
Regi og scenografi:
Lone Ungar
 
Videodesigner:
Henrik Tangen
Scenografi og lysdesign:
Børe Noer Borrevik