Takk for at du kjøpte billett

Takk for at du kjøpte billett til en av våre forestillinger! Vi gleder oss til å se deg på Rogaland Teater.

Å gå i teater er enkelt. Du har allerede bestilt billett og da er det bare noen små ting du må huske på:
HUSK BILLETTER – OG SJEKK AT DU KOMMER PÅ RIKTIG DAG OG TIL RIKTIG TID.
Drar du Dramakortet må du huske gyldig leigitmasjon, billett og Dramakortet. 

KOM I GOD TID
Vi anbefaler at du kommer ca. 30 – 40 minutter før forestillingens start så har du god tid til å komme inn, henge av deg, få programmet fra verten som ønsker deg velkommen og bestille forfriskninger i baren. Du kan også bestille forfriskninger til pausen på nett hvis du ønsker det.

HENG AV DEG
Kom som du er eller pynt deg til det ugjenkjennelige. Det er ingen kleskode på Rogaland Teater. NB! Garderoben på teatret er ubetjent.

FORESTILLINGEN STARTER PRESIS
Slå av mobilen, sett deg tilbake, slapp av og kos deg. Husk at det ikke er tillatt å filme/fotografere inne i salene.

PAUSEBESTILLING
Du kan forhåndsbestille forfriskninger til pausen så står det klart til deg. Hvis du vil unngå å stå i kø kan du forhåndsbestille på våre nettsider.

FINN ROGALAND TEATER
Vi ligger i Teaterveien 1 – rett ved innkjøringen til Stavanger sentrum. Tog og buss stanser på jernbanestasjonen 5 minutters gange fra teatret. Kommer du med bil er det mulig å parkere på Jernbanelokket.

TEATERMAGASINET 
Husk å få med deg teatermagasinet når du går. Der kan du lese mer om hele sesongen på teatret og bli inspirert til ditt neste besøk hos oss.

DRAMAKORTET
Kanskje du har lyst å gå oftere i teatret? Hvis du ikke allerede har Dramakortet er det en super løsning for deg. Dramakortet koster kr 1300,- gjelder i 12 måneder fra kjøpsdato og du kan gå så mye du vil på alle teatrets egne produksjoner på våre egne scener.
Les mer om Dramakortet på våre nettsider 

UNIVERSELL UTFORMING
Gi beskjed før du kommer dersom du sitter i rullestol så reserverer vi rullestolplass til deg i salen slik at du får enklest mulig adkomst.

NYHETSBREV OG INFORMASJON FRA TEATRET
Har du ikke meldt deg på vårt nyhetsbrev? Hvis du ønsker informasjon, gode tilbud og inspirasjon til å gå mer i teatret anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Følg denne linkenog meld deg på. Du kan selvsagt melde deg av når som helst hvis du synes det blir for mye teater.

Vi ses i teatret
secure.adnxs
Meld deg på og få tilbud og informasjon fra teatret