LEDIG STILLING SOM TEATERMALER - VIKARIAT

Vi søker en positiv, fleksibel, dyktig og løsningsorientert teatermaler i vikariat 100% stilling for en av våre medarbeidere som skal ha fødselspermisjon .
23.04.2014
Stillingen tiltres 11.august 2014 og avsluttes uten foregående oppsigelse når medarbeideren  avslutter sin fødselspermisjon. Forventet ansettelsesperiode er 1 år. 

Rogaland Teater er opptatt av mangfold, og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, alder eller kulturell bakgrunn.

God samarbeidsevne og selvstendig jobbing vektlegges.

Ansvarsområde
Teatermaleren er organisatorisk plassert under lederen for Malersalen, og arbeidsområdet er teaterets verksteder, prøvelokaler, scener, lagre samt andre lokasjoner teateret til enhver tid drifter.


Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene er varierte og omfatter bl. a nyproduksjon og vedlikehold av kulisser, utføring av nye og gamle maleteknikker, maling av tepper, tapetsering , patinering, avstøpninger, skulpturering, vedlikehold  og reparering av skotøy etc. Kreativitet og materialforståelse samt erfaring og kunnskap om form og det sceniske rommet samt  serviceinnstilling er en absolutt forutsetning.

Arbeidet innebefatter fysisk håndtering av store dekorasjonselementer og det er en forutsetning at søkeren har god allmenn helse og fysikk. 
Avdelingen utfører all egen transport, førerkort kl B er en fordel.
Gunstige ferie-og pensjonsordninger.
Lønnsbetingelser for stillingen i henhold til egen tariffavtale med NTO/Fagforbundet.


For nærmere informasjon kontakt leder for Malersal  Marita Skogen 93653041 eller Verkstedleder Bernt Hodnefjell +47 915 55 619

Søknadsfrist: 9. mai 2014
Tiltredelse : 11.august

Utfyllende søknad med CV sendes elektronisk til post@rogaland-teater.no, merket; Ledig stilling teatermaler.

 
Hjem / Arkiv