TEATERMALER - 60% stilling - engasjement

16.05.2013
Vi søker en positiv, fleksibel, dyktig og løsningsorientert dekorasjonsmaler i 60% engasjement fram til ultimo juni 2014 med mulighet til forlengelse. Tiltredelse er snarest etter avtale, og søkeren bør ha relevant bakgrunn og erfaring som teatermaler.

Rogaland Teater som samfunnsansvarlig bedrift er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, alder eller kulturell bakgrunn. Evne til samarbeid og selvstendig jobbing vektlegges. Søkeren må beherske norsk både muntlig og skriftlig

Ansvarsområde

Maleren er organisatorisk plassert under lederen for malerverkstedet, og arbeidsområdet er teatrets verksteder, prøvelokaler, scener, lagre og ellers andre lokasjoner teatret til enhver tid drifter.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene er varierte og omfatter bl.a nyproduksjon og vedlikehold av kulisser, utføring av nye og gamle maleteknikker, maling av tepper, skulpturering, støpning, tapetsering og patinering osv. Kreativitet og materialforståelse samt erfaring og kunnskap om form og farge legges til grunn ved ansettelse. Maleren må kunne samarbeide samt også jobbe selvstendig, og serviceinnstilling er en absolutt forutsetning.

Avdelingen utfører all egentransport, og førerkort kl.B er en fordel.

Gunstige ferie- og pensjonsordninger.

Lønnsbetingelser for stillingen i henhold til egen tariffavtale med NTO/Fagforbundet.

For nærmere informasjon kontakt verkstedsleder Bernt Hodnefjell +47 915 55 619

Søknadsfrist: 03.06.13

Tiltredelse: snarest

Utfyllende søknad med cv sendes elektronisk til

post@rogaland-teater.no merket: Ledig stilling teatermaler.
Hjem / Arkiv