TEATERSJEF I ÅREMÅL PÅ FEM ÅR

Nåværende teatersjef fratrer etter endt åremål den 31.12.2018, og vi søker nå ny teatersjef
12.05.2017
250
Rogaland Teater er et kulturelt nav og har siden etableringen i 1947 markert seg som et av landets mest spennende teatre. Teatrets samfunnsoppdrag er å sørge for at alle får tilgang til kunst og kultur av høy kvalitet.

Rogaland Teater - der det nye skapes og det kjente blir nytt

Nåværende teatersjef fratrer etter endt åremål den 31.12.2018, og vi søker nå
TEATERSJEF I ÅREMÅL PÅ FEM ÅR
På et kreativt hus med mye aktivitet trenger vi en teatersjef med et stort spekter av kvalifikasjoner.
Vår nye teatersjef skal videreutvikle teatrets rolle og posisjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt og sikre et variert teatertilbud av høy kunstnerisk kvalitet i kombinasjon med god ressursutnyttelse og forsvarlig drift. Teatersjefen skal programmere, utvikle og gjennomføre produksjoner med varierte kunstneriske uttrykk og estetiske tilnærminger.
Teatersjefen er teatrets øverste leder og rapporterer til styret. Teatret står overfor utfordringer som fordrer nytenking, strategiske evner, forretningsmessig forståelse og stor kunstfaglig tyngde. Rette vedkommende må ha kunstnerisk og teaterfaglig bakgrunn og erfaring. Videre må vår nye teatersjef kunne lede, utvikle og inspirere både det kunstneriske ensemblet og øvrige ansatte.

Teatersjefen skal ha følgende kvalifikasjoner og egenskaper:
• Gode samarbeidsevner og ledererfaring
• Gode kommunikasjonsegenskaper internt, overfor publikum, media, samarbeidspartnere og beslutningstakere
• Forståelse for økonomi og ressursforvaltning
• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
• Evne til å se helheter
• Aktive faglige nettverk
• Er strukturert og har god erfaring med langtidsplanlegging

Vi tilbyr en utfordrende og allsidig jobb i et kreativt og motiverende arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Rogaland Teater er en IA-bedrift som er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn og kulturell bakgrunn.

For nærmere opplysninger kontakt:
Styrets leder Inger Østensjø:​ ​tlf +47 415 78 377
Direktør Ellen Math Henrichsen:​tlf +47 915 32 019

Det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste. Det henvises i denne sammenheng til offentlighetsloven § 25, andre ledd.

Søknad sendes på følgende link: Klikk her

Søknadsfrist: 15.08.2017
www.rogaland-teater.no

Om arbeidsgiver:
Rogaland Teater eies av Stavanger kommune, Rogaland fylkeskommune og Den norske stat i fellesskap. Årlig presenterer teatret 15 til 20 ulike produksjoner til regionens innbyggere. I 2016 hadde teatret en omsetning på 114 millioner kroner og et besøkstall på 77 000 betalende publikummere til teatrets 4 scener. Rogaland Teater har 91 fast ansatte, høy arbeidstilfredshet og solid økonomi. Barne- og ungdomsteatret (BUT), der barn spiller for barn i en profesjonell ramme, er en integrert og viktig del av teatrets virksomhet. Prosjektering og bygging av et nytt og moderne teaterhus vil være en sentral utfordring i de kommende årene.
Hjem / Arkiv