Vi søker en allsidig håndverker med bakgrunn fra mekaniske fag og sveising.

Ett års vikariat i 100% stilling med mulighet til fast ansettelse
09.05.2017
146 2
Rogaland Teater er et kraftsentrum for scenekunst både lokalt og nasjonalt og er et unikt hus, som mange ønsker seg til enten man er kunstner på scenen eller tusenkunstner i bakkamrene. 

Det produseres årlig mellom 8 – 13 oppsetninger fordelt på 4 scener.

Rogaland Teater er en IA-bedrift som er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn og kulturell bakgrunn.

Vi søker en allsidig og fleksibel håndverker til vår produksjonslinje innen snekkerverksted, mekanisk verksted og malersal. 

Vår nye medarbeider kjennetegnes ved 

•    å være pålitelig, dyktig, positiv, strukturert, løsningsorientert og serviceinnstilt i tillegg til å ha gode samarbeidsevner. 
•    erfaring fra mekanisk verksted omfattende sveising i stål og aluminium
•    det er en forutsetning å beherske norsk skriftlig og muntlig
•    god helse og god fysikk
•    inneha førerkort klasse B

Om stillingen:

En av våre snekkere skal ut i ett års permisjon fra 30.06.17 – 23.06.2018 og vi søker dennes vikar. Det er imidlertid usikkert om vedkommende vil vende tilbake etter endt permisjon, noe som vil åpne for mulig fast ansettelse. I tillegg, vil vår mekaniker ved utgangen av 2018 gå av for aldersgrensen. 

Teatrets tilnærming til denne dobbelutfordringen er, å knytte til seg en dyktig mekaniker, som ved intern opplæring vil kunne utvikle seg til å bli en dyktig kulissebygger, som på sikt skal fungere i kvalifisert vekselbruk mellom smia og snekkerverkstedet.  

 Ansvarsområde:

Håndverkeren er organisatorisk plassert under verkstedsleder og arbeidsområdet er lokaler teatret til enhver tid drifter heri verksteder, prøvelokaler, scener, lagre og eiendommer.  

Stillingen inngår i et team med flytende samarbeid mellom mekanisk verksted, snekkerverksted, malersal og scene, men vikariatet vil hovedsakelig være tilknyttet snekkerverkstedet. 

Arbeidet omfatter produksjon og vedlikehold av kulisser samt støttefunksjon til de øvrige verkstedene. 

Kulisseproduksjonen utføres på grunnlag av tegninger (ikke fullverdige konstruksjonstegninger) og modeller gjort av eksterne konsulenter/scenografer. Det er derfor en fordel om søkeren behersker konstruksjon og beregning. Søkeren må kunne sette seg inn i og å overholde forelagte budsjetter. 

•    arbeidstid kl. 07:00 – 14:30
•    det må påregnes overtid i travle perioder. 
•    avdelingen utfører all egentransport og førerkort B et nødvendig. 
•    lønn etter tariff
•    pensjonsordning 
•    i tillegg til 5 ukers ordinær ferie gis det 2 uker fri med lønn (ved fast ansettelse). 
•    avspaseringsordning

Tiltredelse mandag 14.08.17 eller etter nærmere avtale. 
Søknadsfrist 01.06.2017
Søknad bes sendt elektronisk til post@rogaland-teater.no merket «håndverker»

For nærmere informasjon, kontakt verkstedsleder Bernt Hodnefjell mob: 915 55 619 eller teknisk sjef Leif Høiland mob: 976 03 564 
Hjem / Arkiv