Vi søker etter flere kvalitetsfolk

Ledig stilling som maskør/frisør/parykkmaker i 100% fast stilling
13.11.2018
250
Rogaland Teater er et kraftsentrum for scenekunst både lokalt og nasjonalt og er et unikt hus, som mange ønsker seg til enten man er kunstner på scenen eller tusenkunstner i bakkamrene.

Det produseres årlig mellom 8 – 13 oppsetninger fordelt på 4 scener.

Rogaland Teater er en IA-bedrift som er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn og kulturell bakgrunn.

Vi søker etter et allsidig, dyktig og fleksibelt teatermenneske med en god kombinasjon av praktiske og kreative egenskaper. Vedkommende skal rapportere til, og jobbe i team med, vår fagansvarlige maskør/frisør/parykkmaker. Ansvaret for teaterets produksjoner skal fordeles dem imellom.

Arbeidet innebefatter tilvirkning av maske/sminke/hår til våre produksjoner, i tett samarbeid med gjestende kunstneriske team.

I tillegg vil de to stillingene i avdelingen sammen ha ansvaret for den daglige driften av sminkestuen på teatret, samt forestillingsavvikling på kveldstid i en skiftordning.

Gunstige ferie- og pensjonsordninger.

Lønnsbetingelser for stillingen i henhold til egen tariffavtale med NTO/Fagforbundet.

Tiltredelse etter nærmere avtale.

Søknadsfrist er senest innen utgangen av mars.
Utfyllende søknad med CV sendes elektronisk til henrik@rogaland-teater.no

Merk søknaden: Ledig stilling Maskør/frisør/parykkmaker.

For spørsmål om stillingen, kontakt produksjonssjef Henrik Tangen: henrik@rogaland-teater.no, tlf 92084223 eller fagansvarlig maskør/frisør/parykkmaker Jill Tonje Holter: frisor@rogaland-teater.no, tlf 45245492.

 
Hjem / Arkiv